Servicii

profixalie dentara

Profilaxie

Profilaxia reprezinta prevenirea imbolnavirii dentare,dar si prevenirea complicatiilor, in cazul afectiunilor deja existente. Detectarea precoce este cheia pentru evitarea tratamentelor complicate si costisitoare. Principalele afectiuni dentare, caria si boala parodontala sunt sarace in simptome in stadiile incipiente. Pacientul nu poate observa singur, in timp util, daca apare imbolnavirea dentara sau care este gravitatea afectiunii sale. De aceea sunt foarte importante vizitele regulate la medicul dentist, pentru a putea surprinde si trata din timp diversele afectiuni dentare si pentru a preveni aparitia altora.

chirurgie orala

Chirurgie

Tratamentele de chirurgie orala sunt poate cele mai temute tratamente stomatologice, dar in clinica noastra stomatologica sunt extrem de importante, ele fiind intodeauna parte dintr-un tratament complex de reabilitare orala. De cele mai multe ori aceste tratamente preced aplicarea unor proteze, lucrari protetice sau implanturi dentare. Operatiile dentare nu trebuie sa fie dureroase, nu trebuie sa fie o sursa de teama pentru dumneavoastra, ca si pacienti. In clinica noastra stomatologica se executa de catre personal calificat, cu multi ani de experienta.

implant dentar

Implantologie

Implantologia este o ramura stomatologiei ce rezolva problemele de edentatie (lipsa dintilor) cu ajutorul implanturilor dentare. Un implant dentar are aceeasi functie ca radacina unui dinte natural, oferind sprijin solid pentru un nou dinte. Primul pas in implantologie este inserarea implantului. Implanturile dentare sunt concepute pentru a mima structura radacinii dintilor naturali. Acestea sunt in asa fel asezate, direct in maxilarul pacientului, incat sa ofere un suport stabil si sigur pentru dintii inlocuitori.

aparat dentar

Ortodontie

Ortodontia este o specializare a medicinei dentare care se ocupa de corectarea anomaliilor dentomaxilare. Ortodontia este specialitatea care se ocupa cu indreptarea pozitiei dintilor, reglarea ocluziei (muscaturii) si a rapoartelor dintre cele doua maxilare. Aparatele ortodontice sunt mijloacele prin care se realizeaza acest lucru. Acestea sunt de mai multe tipuri (fixe sau mobile, vizibile sau invizibile) si se recomanda de catre medicul ortodont pentru fiecare caz individualizat. Acestea actioneaza pentru realinierea dintilor, reantrenarea muschilor si influentarea cresterii maxilarelor. Aparatele ortodontice functioneaza prin exercitarea unei presiuni usoare asupra dintilor si maxilarelor. In functie de severitatea problemei, medicul dentist va recomanda tipul de aparat corespunzator.

fatete dentare

Protetica

Protetica este o specializare a stomatologiei a carei misiune este sa asigure obtinerea unei danturi echilibrate din punct de vedere functional si estetic. Lucrarile protetice pot fi: lucrari protetice – coroane sau punti, proteze dentare fixe sau detasabile, fatete dentare, incrustatii dentare. Serviciile noastre includ diagnosticul, consultatia, pregatirea danturii (de la examinarea gingiilor si a structurii osoase, la pregatirea elementelor de suport, care poate implica interventii chirurgicale specifice), trimiterea comenzii la laborator, urmate de fixarea si ajustarea lucrarii.

diferenta albire dentara

Estetica dentara

Estetica dentara pune accentul pe imbunatatirea aspectului dintilor si zambetului unei persoane prin diverse tratamente, cum ar fi: tratamente de albire, fatete ceramice, coroane ceramice si bijuterii dentare.

boala parodontala

Parodontologie

Parodontologia este una dintre specializarile stomatologice ce se ocupa cu diagnosticarea si conceperea tratamentului pentru afectiunile ce distrug parodontiul (un cumul de tesuturi ce mentin dintii pe creasta alveolara). Indiferent ca vorbim de gingie, os, sau dinte in sine, tesuturile ce alcatuiesc aceste componente pot suferi astfel de leziuni foarte usor si sunt predispuse la afectiuni ce pot avea consecinte mult mai grave. O boala parodontala reprezinta, de fapt, o infectie bacteriana a parodotiului. Acesti microbi isi au originea din placa dentara si ataca gingia, osul, etc., urmand ca efectul final sa fie pierderea dintelui afectat.

obturatie canal

Endodontie

Endodontia se ocupa cu tratamentul afectiunilor din interiorul dintelui, mai exact cu afectiunile pulpei. Endodontia este specialitatea medicinei dentare care se ocupa cu prevenirea, diagnosticarea si tratamentul patologiei pulpare.

stomatologie pediatrica

Pedodontie

Pedodontia reprezinta ramura medicinei dentare care se ocupa cu tratamentul specific al dintilor de lapte si al dintilor permanenti tineri. Atentia noastra este indreptata in special catre preventia leziunilor carioase prin igiena alimentatiei, instructaj de periaj, fluorizari si sigilari, profilaxia anomaliilor dento-maxilare prin depistarea si deconditionarea obiceiurilor vicioase, dar si tratament de calitate al afectiunilor existente intr-o atmosfera placuta si prietenoasa, confortabila pentru micutul pacient, in care va dori sa revina.

plasmalift

Estetica faciala - Plasmolift

“Terapia vampir” (PRP) sau tratamentul cu plasma proprie imbogatita cu trombocite, este cea mai moderna metoda de rejuvenare a pielii prin proprie regenerare. Aceasta terapie presupune recoltarea unei cantitati mici de sange propriu care dupa prelucrare se injecteaza la nivelul fetei sau altor regiuni ale corpului. Terapia PRP poate fi utilizata la nivelul fetei, in jurul ochilor, gurii si nasului, pe dosul msinilor, si pe tot decolteul si chiar la coapse pentru a combate efectul de celulita.Intreaga procedura dureaza aproximativ 30-45 minute, necesita doar o anestezie usoara prin refrigerare sau crema anestezica, nu lasa cicatrici ci doar o usoara roseata locala care dispare dupa 1-2 zile de la tratament.

Testimoniale

 • "Frica de dentist a disparut o data cu prezentarea echipei de medici care m-au tratat. Recomand cu cea mai mare incredere!"

  Nadia Davis,

 • "Am imbinat utilul cu placutul. Am vizitat Romania, o tara salbatica si cu multe obiective turistice, si mi-am refacut dantura. Preturile sunt foarte accesibile fata de Germania."

  Luiza Markel,

 • "Copilul meu a avut placerea sa va aiba ca doctori. Va multumim pentru serviciile impecabile de ortodontie. Rezultatul nu s-a lasat asteptat, dupa doar cateva saptamani se pot observa diferente majore."

  Emilia Radulescu,

 • "Albirea cu lampa Zoom mi-a redat zambetul de alta data. Dintii mei sunt cu 4 nuante mai albi. Va multumesc!"

  Benjamin Ishay,

© 2015 White Esthetics All rights reserved.