Terapia vampir (PRP-Platelet Rich Plasma)

Terapia vampir - PRP este o tehnica care reface structura pielii si reda tineretea ei, utilizand mecanismele proprii ale organismului pentru a se regenera, in functie de scopul de reintinerire. La baza acestei tehnici stau factorii de crestere (peste 60) pe care ii avem depozitati, in structuri preformate, in sangele periferic si celulele plachetare adulte periferice. Dupa recoltarea unei cantitati de sange periferic, din acesta se obtin cantitati suficiente de plasma imbogatita in factori de crestere si plachete sangvine, care vor fi injectate dupa tehnicile medicinei estetice in zonele in care dorim sa obtinem bioregenerarea cu intinerirea pielii. Siguranta utilizarii metodei pe termen scurt si lung este foarte buna, folosindu-se o metoda pe care natura insasi a brevetat-o si o utilizeaza de cand exista viata.

Cum se efectueaza procedura?


Se recolteaza de la pacient o proba de sange venos. Proba este centrifugata, ceea ce duce la separarea in celule rosii, celule albe si plasma. Plasma astfel obtinuta contine factori de crestere si regenerare cutanata si se reinjecteaza intradermic. Este o metoda naturala, cu celule autologe (proprii).

Cand se observa rezultatele?


Semnele imbatranirii (ridurile fine si profunde, santurile nasolabiale, petele pigmentare, porii dilatati, pielea uscata, incretita si laxa) se atenueaza treptat, sedintele fiind efectuate la interval de 1 luna pana la obtinerea rezultatelor dorite. Terapia este folosita cu rezultate vizibile si pentru atenuarea cicatricilor post acnee.

Exista contraindicatii?


Riscul de fenomene imunologice este complet absent, avand in vedere ca produsul propriu organismului este perfect biocompatibil. Exista riscul de a face mici hematoame (vanatai) la locul de injectare, care dispar in cateva zile, iar dupa injectare poate sa apara un usor proces inflamator local.

Presa

Celebritatile adora terapia vampir PRP

Vedeta americana Kim Kardashian este una dintre cele mai mari sustinatoare ale acestei terapii, publicand pe profilul ei de Instagram o poza in urma procedurii de rejuvenare faciala prin PRP, o imagine care a facut inconjurul lumii.

Terapia vampir - PRP poate fi folosita de asemenea in cazul caderii sau deteriorarii parului. Folosit initial in ortopedie, in refacerea tendoanelor si oaselor dupa fracturi, apoi in stomatologie in regenerarea gingivala, in chirurgie plastica in cicatrizare, tratamentul cu sange propriu este tot mai mult folosit in intreaga lume in reintinerirea pielii fetei, a gatului, a decolteului si a mainilor, dar si pentru refacerea podoabei capilare.

Testimoniale

 • "Frica de dentist a disparut o data cu prezentarea echipei de medici care m-au tratat. Recomand cu cea mai mare incredere!"

  Nadia Davis,

 • "Am imbinat utilul cu placutul. Am vizitat Romania, o tara salbatica si cu multe obiective turistice, si mi-am refacut dantura. Preturile sunt foarte accesibile fata de Germania."

  Luiza Markel,

 • "Copilul meu a avut placerea sa va aiba ca doctori. Va multumim pentru serviciile impecabile de ortodontie. Rezultatul nu s-a lasat asteptat, dupa doar cateva saptamani se pot observa diferente majore."

  Emilia Radulescu,

 • "Albirea cu lampa Zoom mi-a redat zambetul de alta data. Dintii mei sunt cu 4 nuante mai albi. Va multumesc!"

  Benjamin Ishay,

© 2015 White Esthetics All rights reserved.